Άρης: Τα δεδομένα της μίνι-προετοιμασίας στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Τη μίνι-προετοιμασία που θα καλύψει το κενό που θα προκύψει λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ οργανώνει το τεχνικό τιμ του Άρη. Επί του παρόντος, το σενάριο η ομάδα να κλείσει προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητές.

Όπως όλες οι ομάδες της Super League, έτσι και ο Άρης, καταστρώνει το πλάνο των επόμενων εβδομάδων, μέχρι να επιστρέψει η αγωνιστική δράση στην Super League. Φυσικά το διάστημα αυτό θα έχει τον χαρακτήρα μιας μίνι-προετοιμασίας, αφού θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και σκοπός είναι οι παίκτες να παραμείνουν ενεργοί ενόψει της εκκίνησης του δεύτερου γύρου σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις (όπως πχ στην χειμερινή διακοπή της Bundesliga), πολλές ομάδες να επιλέγουν το εξωτερικό για να περάσουν κομμάτι της προετοιμασίας τους, όμως στους «κιτρινόμαυρους» το ενδεχόμενο αυτό, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν είναι και πολύ πιθανό.

Αυτό φυσικά δεν αποκλείει την πιθανότητα, ο Άρης να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει σε φιλικό κάποια ξένη ομάδα. Η πρόθεση του Πάρντιου και των συνεργατών του, είναι να προγραμματιστούν τουλάχιστον δύο φιλικά μέσα στην διακοπή και δεν αποκλείεται σε κάποιο από αυτά να επιλεχθεί ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.