Πέλλιος: «Ο Σαββίδης μάτωσε για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να τον στηρίξουμε - Άρχισε να γεννιέται ξανά το ΠΟΚ»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Φιλώτας Πέλλιος για την ανακοίνωση στήριξης των βετεράνων προς τον Ιβάν Σαββίδη. Και ζήτησε από όλους να συσπειρωθούν γύρω από τον ΠΑΟΚ. 

Ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών του Δικεφάλου είπε τα εξής: «Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά με τον κ. Σαββίδη. Θέλουν να θίξουν τον κ. Σαββίδη. Είμαστε υποχρεωμένοι, για έναν άνθρωπο που έχει ματώσει για την ομάδα, να τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις. Πρέπει να τον στηρίξουν όλοι. Να μην εξετάζουμε τις αποδόσεις της ομάδας για να κρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε. Γι' αυτό τον λόγο είχαμε διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης και πήραμε αυτή την απόφαση. Αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό, είναι για παράδειγμα ένα τρικ».

Ο Φιλώτας Πέλλιος συνέχισε λέγοντας: «Εδώ, σε εμάς, υπάρχει μία χαλαρότητα. Γι' αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Πρέπει να συσπειρωθούμε. Άρχισε να γεννιέται ξανά το ΠΟΚ. Μπορεί να έχουμε ευθύνη και εμείς. Αυτό το ΠΟΚ που το είχαμε σπάσει εμείς στην δεκαετία του 70 και το έσπασε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, επανήλθε. Δεν μπορεί να μονοπωλούνται τίτλοι ανάμεσα στους τρείς της Αθήνας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν το πέναλτι, η αφορμή από την οποία ξεκίνησε όλο αυτό. Κάτι άλλο κρύβεται, κάτι πιο γερό. Ο σκοπός επιτεύχθηκε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην Λιβαδειά. Η Σούπερ Λίγκα συμφωνεί με το πανό στην Λιβαδειά; Με τα συνθήματα στην Λιβαδειά; Ίσως θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι αυτό το πέναλτι. Υπάρχει μία αφετηρία συσπείρωσης. Και για αυτό τον λόγο πήραμε αυτή την απόφαση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.