Κύργιος: Ζήτησε «συγγνώμη» από την γυναίκα που του «στοίχισε τον τίτλο του Wimbledon»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Νικ Κύργιος από την γυναίκα στην οποία προσέβαλε κατά την διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Νόβακ Τζοκοβιτς για τον τελικό του φετινού Wimbledon, ενώ δέχτηκε να δωρίσει το ποσό των 22.000 ευρώ σε φιλανθρωπίες, ως ένδειξη μετάνοιας.

«Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά» είχε πει ο Κύργιος στον διαιτητή της αναμέτρησης κατά την διάρκεια του τελικού αναφερόμενος στην Άνια Πάλους, ενώ την χαρακτήρισε ως την αιτία που χάνει το παιχνίδι. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα, η 32χρονη Πολωνή, όχι μόνο να πάψει να υποστηρίζει τον Ελληνοαυστραλό, αλλά και να εκκίνήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.


Ο εκκεντρικός τενίστας, σαφώς πιο... ήρεμος πλέον, ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην 32χρονη για τα όσα είπε κατά την διάρκεια του τελικού, ενώ μάλιστα συμφώνησε να υποβάλει στον εαυτό του ένα άτυπο πρόστιμο, βγάζοντας από την τσέπη ένα ποσό που αγγίζει τις 20.000 λίρες (22.000 ευρώ) τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της Πάλους. 

«Είπα στον διαιτητή ότι μια θεατής, που τώρα ξέρω ότι είναι η Άννα Παλούς μού αποσπούσε την προσοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύοντας ότι ήταν μεθυσμένη. Δέχομαι ότι έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη. Για να επανορθώσω, δώρισα 20.000 λίρες (22.000 ευρώ) στο Great Ormond Street Hospital Charity, μια φιλανθρωπική οργάνωση που επέλεξε η κυρία Πάλους. Δεν θα σχολιάσω ξανά αυτό το θέμα» δήλωσε ο Κύργιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.