Ντάρκο Κέλι: Το «ευχαριστώ» της μητέρας του στους φίλους του ΠΑΟΚ για την στήριξη

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μάλαγα ήταν ο Ζάκιους Ντάρκο Κέλι, ο οποίος υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό που «πάγωσε» το Martín Carpena. Σύσσωμη η οικογένεια του «Δικεφάλου», έστειλε τα περαστικά της στον άτυχο Αμερικανό δείχνοντας την στήριξή της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την μητέρα του.

Σε μιά ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει πως το μυαλό όλων είναι στον Ντάρκο-Κέλι, το σχόλιό της άφησε και η Μελίσα Ντάρκο, η μητέρα του μπασκετμπολίστα, η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της σχετικά με την συγκινητική στήριξη που λαμβάνει ο γιος της σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Σας ευχαριστώ όλους όσους εύχεστε περαστικά και καλή επιστροφή στον Ζάκιους. Ως μητέρα του, ζεσταίνει την καρδιά μου να ξέρω πως ο "Ζ" λαμβάνει τόση αγάπη και τόση φροντίδα από μια τόσο τρομερή ομάδα και τόσο τρομερούς οπαδούς. Ξέρω πως αγαπά να είναι μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και να παίζει για αυτή. Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως θα επιστρέψει, θα δουλέψει και θα αποθεραπευτεί γρήγορα ώστε να είναι πίσω και να παίξει για εσάς ξανά.» ήταν το μήνυμα της κυρίας Ντάρκο προς την «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.