Back to back τραυματισμοί για τον Μαντσίνι- Οι πρώτες εκτιμήσεις

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν, ο Ντάνιελ Μαντσίνι βλέπει εσχάτως περισσότερο το όνομά του στο ιατρικό δελτίο, παρά στο φύλλο αγώνα. Και αυτό γιατί, στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ έγινε αλλαγή στο 85', αποχωρώντας από το γήπεδο και πάλι ως τραυματίας.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, και πιο συγκεκριμένα στο 85' λεπτό, ο Αργεντινός άσος ανησύχησε τους ανθρώπους του ιατρικού τιμ του Άρη, αφού έδειξε να έχει έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Αυτό που τους ταρακούνησε περισσότερο ήταν πως ο παίκτης επέστρεψε από τραυματισμό και ένας δεύτερος στο... καπάκι ίσως του δημιουργούσε σοβαρότερο πρόβλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αφού οι ενοχλήσεις δεν είναι στον οπίσθιο μηριαίο αλλά στη γάμπα όπου αισθάνθηκε κράμπες και για αυτό έγινε αλλαγή ώστε να προφυλαχθεί. Η σοβαρότητα του προβλήματος θα έχει διαπιστωθεί με ακρίβεια μέχρι την Τρίτη , όταν ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.