Αυτό είναι το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο που έχει πλέον στην κατοχή της.

Η πρώην προταγωνίστρια στις ταινίες του Σειρηνάκη, είχε από πάντα πάθος με τα αυτοκίνητα, έχοντας κατά καιρούς οδηγήσει αρκετά οχήματα που στοιχίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ. Στο παρελθόν, τον γύρο του διαδικτύο είχαν κάνει τόσο η Πόρσε όσο και το Ρέιντζ Ρόβερ που είχε στην κατοχή της, τα οποία μάλιστα είχε βάψει ροζ κάνοντάς τα σήμα κατατεθέν της.

Viral επίσης είχε γίνει η είδηση πως κόντεψε να καεί ζωντανή, όταν καθώς οδηγούσε μια BMW 6, αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, επί περίπου μισή ώρα κινούταν με πρώτη ταχύτητα ενώ νόμιζε ότι είχε βάλει το αυτόματο, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το αυτοκίνητο και να αρχίσει να βγαίνει πυκνός καπνός, γεγονός που της έδειξε πως... κάτι δεν πάει καλά.

Πλέον, το νέο αυτοκίνητο με το οποίο κάνει τις δουλείες της είναι μάρκας Bentley. Η ίδια, μετά από ερώτηση ακολούθου της στο Instagram για το καινούργιο αμάξι που αγόρασε, ανέβασε μια φωτογραφία δείχνοντας το πανάκριβο όχημα που έχει πλέον στην κατοχή της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.