Αυτοπεποίθηση μηδέν ο Μπεν Σίμονς: Έκανε μέχρι και airball σε λέι-απ!

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Μόνο σε καλό δε βγήκε στον Μπεν Σίμονς το διάλειμμα της περσινής χρονιάς από το NBA, αφού οι επιδόσεις του από την επιστροφή του και έπειτα είναι για... κλάματα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως για πολλά χρόνια θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της λίγκας.

Ο 3 φορές All star δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει βρισκόμενος στο επίκεντρο των αρνητικών κριτικών, αφού μετά το αρνητικό ρεκόρ με τις δύο αποβολές λόγω φάουλ σε τέσσερα παιχνίδια σε συνδυασμό με την μηδενική του συνεισφορά στο σκοράρισμα ( είχε 18 φάουλ και 21 πόντους στα 4 πρώτα παιχνίδια της χρονιάς) χάρισε και ένα lowlight στην ήττα των Νετς κόντρα στους Μάβερικς.

O Αυστραλός, σε ένα ακόμα δείγμα της χαμηλής του αυτοπεποίθησης, έκανε airball βρισκόμενος κάτω από το καλάθι! Συγκεκριμένα, όταν πήρε την μπάλα από τον Ντουράντ, κατευθύνθηκε σχετικά εύκολα προς το καλάθι και παρότι τα μαρκαρίσματα που δέχτηκε δεν ήταν και τα καλύτερα, κατάφερε και έκανε airball.

Συνολικά στο παιχνίδι κόντρα στους Μάβερικς, η εμφάνισή του ήταν σχεδόν όπως και οι προηγούμενες, αφού σε 37 λεπτά παιχνιδιού σκόραρε 7 πόντους (3/7 2π., 1/1β.) , πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, ενώ έκανε 4 φάουλ. Οι Νετς πλέον έχουν 1 νίκη και 4 ήττες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.