Οριστικά χωρίς Μαντσίνι, Μπράμπετς και Καμάτσο ο Άρης στη Λεωφόρο

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα και την Λεωφόρο, για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση με τους «πράσινους», οι «κίτρινοι» έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες, που σίγουρα θα δυσκολέψουν τα πλάνα του Άλαν Πάρντιου. Αυτό γιατί έμειναν εκτός τόσο οι τραυματίες Μαντσίνι, Καμάτσο και Ντουκουρέ, όσο και ο Μπράμπετς που κρίθηκε ανέτοιμος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: « 
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Mancini, Camacho, (τραυματίες), Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.