Βιασμός 12χρονης: «Ντου» της αστυνομίας και συλλήψεις στον οίκο ανοχής της προέδρου εκδιδόμενων

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που καταγγέλθηκε ότι βίαζαν και εξέδιδαν οι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έφοδο στον οίκο ανοχής, στον οποίο- όπως είπε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη- ο 53χρονος πήγαινε εκεί την μικρή να συνευρίσκεται με πελάτες.

Η γυναίκα που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Τετάρτης (12/10) ζητώντας να δει την ανακρίτρια και είναι ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στο Γκάζι, κατέθεσε στην Ασφάλεια σχετικά.Μάλιστα, η κα Καρατζιώτη τόνισε ότι έχει στικάκι, στα αρχεία του οποίου φαίνεται το κορίτσι, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους που φέρεται να εμφανίζονται, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Αρχικά υπήρξαν επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των λεγόμενών της καθώς η ιδιότητά της ως νέα πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, αμφισβητήθηκε από την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου.

Η μαρτυρία της ωστόσο κρίθηκε βάσιμη, όπως είπε στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου και ως εκ τούτου έδωσε κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες , η κατάθεσή της συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία και θα αποσταλεί στον ανακριτή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη αστυνομικοί πήγαν για έρευνα στον οίκο ανοχής στο Γκάζι και εκεί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Ο λόγος ήταν ότι αν και ο οίκος ανοχής είχε σφραγιστεί, λειτουργούσε κανονικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.