«Αν ήξεραν ότι πηγαίνουν με 12χρονη πρέπει να ριχτούν στην πυρά- Ο 53χρονος έχτιζε προφίλ φωτογραφιζόμενος με πολιτικούς»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Αποστολίδης, μιλώντας για την σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης και το κύκλωμα που είχε στήσει ο 53χρονος στον Κολωνό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί οργισμένη...
Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Καταρχάς βιάζεστε. Αυτός ο τύπος τα έχει τα ισόβια στο τσεπάκι του. Ωστόσο, είναι ακόμη 213 άτομα που επικοινώνησαν. Αυτοί όμως επικοινώνησαν με ένα ψεύτικο προφίλ και μπορεί αυτοί που τηλεφωνούσαν, να το έκαναν απλά για να πάνε με μια εκδιδόμενη.

Αν ξέρανε ότι πήγαιναν με 12χρονη ,πρέπει να πάνε στην πυρά. Ισόβια κάθειρξη 15 χρόνων. Όσοι πήγαν και έφυγαν επειδή διαπίστωσαν ότι ήταν 12χρονη, νομικά έκαναν υπαναχώρηση. Πρέπει να ολοκληρωθεί η νομική έρευνα, για να διαπιστωθούν πόσοι πήγαν τελικά.

Να μην βιαζόμαστε όμως, γιατί ξέρουμε ότι το παράνομο σεξ και οι παράνομες ιερόδουλες είναι πάρα πολλές και εκατοντάδες άντρες διαφεύγουν σε αυτές. Το θέμα είναι ότι ήταν 12χρονη».

Ο έγκριτος νομικός στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως το θύμα ήταν ανήλικη:

«Δεν υπάρχει αδίκημα αν πας με ενήλικη εκδιδόμενη. Το αδίκημα είναι να πας με ανήλικη».

Αναφερόμενος στον ρόλο που μπορεί να έχει παίξει η μητέρα στην υπόθεση: 

«Από την άλλη , η μητέρα μπορεί να κατηγορηθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Αν το ήξερε είναι συνεργός και θεωρείται κακουργηματική πράξη».

Φυσικά, σχολίασε και τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με γνωστά πρόσωπα: 

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο που ήταν επίτροπος στην εκκλησία. Εδώ είχαμε βουλευτή που την γλύτωσε λόγω παραγραφής, ονόματα δεν λέμε. Ο άνθρωπος αυτός έχτιζε προφίλ, φωτογραφιζόμενος με πολιτικούς , ηθοποιούς κτλ. Για αυτό πήγε να γίνει και επίτροπος, για να έχει μια καλή εικόνα προς την κοινωνία. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!»

Τέλος έδωσε και μια συμβουλή στους ακροατές

«Καθημερινά έρχονται μηνύματα απο σάιτ γνωριμιών. Αυτά μην τα ανοίγετε ποτέ!»


Στην συζήτηση μπήκε και η Μαίρη Μπενέα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Πολύ σωστή η επισήμανση του κύριου Αποστολίδη. Είναι άλλο να ξέρεις ότι πηγαίνεις με ανήλικη και άλλο να μην το ξέρεις. Αυτός είναι ένας ισχυρισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ των κατηγορουμένων. Δεν γνωρίζουμε ποιοι πήγαν και ποιοι όχι. Η δικογραφία είναι δεμένη και δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, Τα ονόματα βρέθηκαν από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σημαντικό, όμως, είναι πως έχει μπει στο μικροσκόπιο και το αν και η μητέρα είναι συνεργός, το οποίο το διερευνά εισαγγελέας.

Εγώ, επίσης, δεν είδα καμία δημόσια καταδίκη από αυτούς που φωτογραφίζονταν με τον 53χρονο. Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς δεν καταδικάζει τις πράξεις του;

Η κοινωνία κινδυνεύει από έναν άνθρωπο σαν και αυτόν. Η εισαγγελία πρέπει να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, για λόγους δημοσίου συμφέροντος».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.