Ικάρντι: Τα μηνύματα που επιβεβαιώνουν (;) τη σχέση του με τρανς μοντέλο

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Νάρα Γουάντα ισχυρίζεται πως είναι η Γκουενταλίνα Ροντρίγκεζ, ένα 25χρονο τρανς μοντέλο, η οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δημοσιοποιεί στοιχεία από την σχέση της με τον Αργεντίνο με σκοπό να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της.

«Κάναμε έρωτα για πρώτη φορά το 2019 και από τότε έχουμε μια διακοπτόμενη σχέση. Με είχε καλέσει σε δείπνο όταν δούλευα σε γραφείο συνοδών και από τότε διατηρούμε μια ρομαντική σχέση. Δεν το έχει αρνηθεί ούτε το έχει επιβεβαιώσει ποτέ λόγω της καριέρας του, αλλά και λόγω των παιδιών του και της Γουάντα. Ελπίζω ότι τώρα που χώρισαν ο Μάουρο θα ηρεμήσει.» δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη προσφάτως η Γκουενταλίνα, ενώ συμπλήρωσε «Με διάλεξε από τον κατάλογο. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι γιατί δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Του αρέσουν τα τρανς κορίτσια. Στον Μάουρο αρέσει η "τρελή ζωή" ενώ μου έχει εκμυστηρευτεί πως θέλει να ζήσει ελεύθερος ελπίζοντας πως η Γούαντα θα τον συγχωρέσει. Μου έχει πει επίσης πως αν ήμουν βιολογική γυναίκα θα ήταν εντελώς διαφορετικό.»

Η ίδια δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία από τα μηνύματα που της έστειλε ο Ικάρντι αφότου χώρισε με την Νάρα, ζητώντας της να συναντηθούν, ενώ στην συνέχεια έστειλε μια φωτογραφία του γράφοντας «Σε αγαπώ Γκούε», συμπληρώνοντας πως: «Με ενοχλεί που εκτίθεσαι στα social media και στην τηλεόραση. Υπάρχει χρόνος για όλα.»




Η 25χρονη δεν σταμάτησε εκεί. Νιώθει κουρασμένη που χαρακτηρίζεται ως «απελπισμένη για δημοσιότητα» και βάζει όλα της τα μέσα για να αποδείξει ότι τα λεγόμενά της είναι αληθή. «Κουράστηκα με ότι γράφεται για μένα. Θα πάω στην Τουρκία την επόμενη βδομάδα και θα είμαι μαζί με τον Μάουρο. Είναι λογικό να συνεχίζει να συναντιέται με την Γουάντα αφού παραμένει η ατζέντης του.» έγραψε σε πόστ της για να συνεχίσει με την δημοσιοποίηση στιγμιοτύπου στο οποίο φαίνεται να την καλεί σε βιντεοκλήση ο Ικάρντι με την ίδια να γράφει: «Λοιπόν, πείτε μου ότι αυτά είναι εφέυρεσή μου. Ο άντρας μου ζήτησε βιντεοκλήση για να μου μιλήσει, όμως αυτή τη φορά θα καταγράψω τα πάντα.»

O ίδιος δεν έχει βγει ποτέ να διαψεύσει τις φήμες, ούτε έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της, γεγονός που στηρίζεται η Γκουαντελίνα και χρησιμοποιεί ως το κύριο επιχείρημά της στην προσπάθειά της να επιβεβαιώσει πως όντως οι δυό τους είναι ερωτευμένοι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.