ΕΠΟ: Επιτροπή για το ύψος της ετήσιας αποζημίωσης του Μπαλτάκου

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Γενική Συνέλευση ανέδειξε πενταμελή Επιτροπή για το ύψος της ετήσιας αποζημίωσης για τον Τάκη Μπαλτάκο από τη στιγμή που θα λειτουργεί ως Εκτελεστικός πρόεδρος. 

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, Διονυσία Μπιτζούνη, τοποθετήθηκε στη Γ.Σ. της ΕΠΟ για το θέμα της αμοιβής ή πιο σωστά αποζημίωσης προς τον Τάκη Μπαλτάκο (διότι κανονιστικά και καταστατικά δεν προβλέπεται αμοιβή). Διευκρίνισε πως για το θέμα αυτό θα πρέπει να συγκροτηθεί μία Επιτροπή από τη Γ.Σ. που να απαρτίζεται από ένα μέλος από την οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ, ένα μέλος από τη νομική υπηρεσία, ένα από Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και 2 εκπρόσωπους των ΕΠΣ.

Αυτή η Επιτροπή θα εισηγηθεί το ύψος της ετήσιας αποζημίωσης από τη στιγμή που ο Μπαλτάκος θα λειτουργεί ως Εκτελεστικός πρόεδρος (διότι εάν είναι μη Εκτελεστικός δεν θα προβλέπεται κάτι τέτοιο). Από τις ΕΠΣ επελέγησαν (τέθηκε προς ψηφοφορία το θέμα και πέρασε με 48 ναι και 2 όχι) οι Τσιγκριντζής και Τρομπούκης και τα υπόλοιπα τρία μέλη θα είναι οι Μπούρμπος, Γεωργιόπουλος και Μπάρτζης. Ο Ολυμπιακός διαφώνησε σε όλο αυτό το θέμα. Η Επιτροπή αυτή θα έχει χρόνο μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο να λάβει απόφαση και να περάσει αυτή μέσω της Γ.Σ. της ΕΠΟ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.