To άλλο πρόσωπο του Ζερβίνιο

Γιώργος Στράντζαλης01 Οκτωβρίου 2022

Όταν ο Άρης προχώρησε το καλοκαίρι στη μεταγραφή του Ζερβίνιο, προκαλώντας τον πρώτο θόρυβο στην ελληνική Super League, γνώριζε τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής του και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που θα μπορέσει να θέσει ουσιαστικά υποψηφιότητα στο πλάνο του προπονητή.

Δεν είναι και μικρό το χρονικό διάστημα που έμεινε ανενεργός λόγω του τραυματισμού που είχε στην Τραμπζονσπορ. Από την τελευταία του συμμετοχή στην Τουρκία (29 Οκτωβρίου 2021) μέχρι την πρώτη ολιγόλεπτη παρουσία του στο ματς με τον Λεβαδειακό μεσολάβησε διάστημα 297 ημερών!

Όσοι ζουν την καθημερινότητα της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έχουν να λένε για το επίπεδο της βελτίωσης και της ανταπόκρισης του Ζερβίνιο από τον Αύγουστο που μπήκε στις προπονήσεις μέχρι και σήμερα. Σε σημείο μάλιστα να θέτει δυνατά υποψηφιότητα πλέον στο rotation του Άλαν Πάρντιου.

Ο τελευταίος μίλησε με τα καλύτερα για τον Ιβοριανό στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του. Δουλεύει σκληρά, έχει ακόμη και προσωπικό γυμναστή», μας είπε βάζοντας ουσιαστικά ο ίδιος ο προπονητής στην εξίσωση τον 35χρονο. Στην πραγματικότητα, το διαπιστώσαμε και εμείς παρακολουθώντας την προχθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, πριν από την συνάντησή μας με τον Πάρντιου.

Οι εντάσεις που έβγαλε ο Ζερβίνιο στη διάρκεια των ασκήσεων, τα τρεξίματα και η τεχνική του κατάρτιση, ενδεικτική άλλωστε της ποιότητας, του βιογραφικού και της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που διαθέτει, προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη. Είναι γεγονός πως ο Ιβοριανός δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο και σημαντική βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του στον Αρη και πλέον είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές του Άλαν Πάρντιου στην επίθεση αυξάνοντας το χρόνο συμμετοχής του, ο οποίος μέχρι τώρα περιορίζεται σε μόλις 44 αγωνιστικά λεπτά σε τέσσερις αναμετρήσεις που χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.