Πάλμα και Ζερβίνιο βάζουν «πλάτη» σε Γκρέι

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου εμπιστεύεται με τα... μάτια κλειστά τις κινήσεις που έχουν γίνει πριν καθίσει στον πάγκο, εστιάζοντας στο τρίο Πάλμα-Ζερβίνιο-Γκρέι.

Ο Άγγλος, σε συνομιλία που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, αν και συζήτησε το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού, διαβεβαίωσε τον Θεόδωρο Καρυπίδη πως αισθάνεται ικανοποιημένος με το ήδη υπάρχον υλικό.

Αυτό συνεπάγεται πως οι δύο επιλογές που έχει στα χέρια του ο Άγγλος τεχνικός πίσω από τον Άλαν Γκρέι για τη θέση “9” είναι ο Λούις Πάλμα και ο Ζερβίνιο. Αυτό αποτυπώθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν οι αλλαγές μετέτρεψαν τον σχηματισμό των κιτρινόμαυρων σε 4-4-2. 

Όσον αφορά τον Ιβοριανό, ο Πάρντιου περιμένει να τον δει στο 100% μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το είπε άλλωστε ότι είναι σχεδόν έτοιμος ότι είναι top παίκτης όποτε μετά τη διακοπή ποντάρει σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτερες υπαρκτές επιλογές πίσω από τον Γκρέι παρά το γεγονός ότι είναι περισσότερο περιφερειακοί επιθετικοί και όχι box to box παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.