Γιατί δεν αντιδρά ο Ιβάν στο πέταμα των χρημάτων του;

Αρις Νικολάκης17 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν ξέρουμε, εάν συμφωνείτε αλλά εμείς θεωρούμε, με περίσσια βεβαιότητα, πως το θέμα του ΠΑΟΚ δεν είναι εάν έρχονται χρήματα από τον Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα είναι που πάνε…

Βάλτε κάτω τις μεταγραφές πέρυσι κι εφέτος. Υπολογίστε τα χρήματα τα οποία δόθηκαν. Και δίνονται. Ναι και δίνονται. Εκτιμήστε ποιες μεταγραφές έπαιξαν… Βγάζοντας το ψωμί το οποίο τρώνε. Και πέστε ποιο είναι το θέμα για τον ΠΑΟΚ. Είναι εάν έρχονται χρήματα από τον Ιβάν Σαββίδη ή που πάνε.

Και δε το συζητούμε. Το δεδομένο πως πρώτος κύριος κ υπεύθυνος αλλά κι υπόλογος απέναντι στον ίδιο του, τον εαυτόν είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι για το πού πάνε τα χρήματα του. Εάν δε, μας πείτε κάποιοι (όχι όλοι επειδή οι περισσότεροι έχουν πλήρως κατανοήσει την παρακάτω αναφερθείσα πολλάκις, θέση μας): Ποιον νοιάζει; Δικά του χρήματα είναι. Ό, τι θέλει τα κάνει!

Αμ, δεν είναι έτσι. Νοιάζει και παρανοιάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ναι μεν, τα χρήματα βγαίνουν από την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη αλλά με σκοπό, να ωφελήσουν τον ΠΑΟΚ. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν ωφελείται από αυτά τα χρήματα, νοιάζεται και παρανοιάζεται ο κόσμος του. Πετιούνται στη θάλασσα, βλέπετε, αντί να αξιοποιούνται στον ΠΑΟΚ…

Όσα χρήματα, για τον ΠΑΟΚ (επιμένουμε εμείς…) του Ιβάν Σαββίδη, αξιοποιήθηκαν, δεν αφορούσαν και δεν αφορούν μεταγραφές. Η… αναστύλωση της Τούμπας, επί παραδείγματι, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις (αν και για τη Νέα Μεσήμβρια παίκτες και προπονητές δεν πετούν την σκούφια τους από χαρά), η λειτουργία των Τμημάτων Υποδομών (αν κι εκεί είναι δυσανάλογη η ροή χρημάτων με την εκροή ταλέντων, με εξαίρεση τα δυο τελευταία χρόνια) και βέβαια η ευεργεσία του Ιβάν Σαββίδη - με εκείνο το τσάι δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ – με τη λύτρωση από τα δεσμά του χρέους στο Δημόσιο.

Παρεμπιπτόντως, το Δημόσιο - κι επί νυν Κυβέρνησης κι επί τέως (συγ)Κυβέρνησης – δεν εκτίμησε το φέσι μέχρι τους αστραγάλους, το οποίο Δεν έφαγε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ως εκ τούτων, δυνάμεθα… Εμείς τουλάχιστον… Δυνάμεθα, να θεωρούμε πως όσα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη, δεν αξιοποιήθηκαν, αφορούσαν κυρίως μεταγραφές. Πετάχθηκαν και πετιούνταν μέχρι πρόσφατα στη θάλασσα. Εκεί δε, όπου εξ αρχής είχε ο ίδιος αναφέρει πως απεχθάνεται, να πετιούνται!

Για να απορούν κι εύλογα, οι φίλοι του «δικέφαλου»: Γιατί δε κάνει κάτι; Γιατί δεν αντιδρά στο πέταμα (για το οποίο υπεύθυνος είναι κι αυτός..) των χρημάτων του, στη θάλασσα; Στο κάτω και της (και δικής του…) γραφής κι ο ΠΑΟΚ ζημιώνεται!

ΥΓ 1: Κατά παράδοση, ήτοι κατά κανόνα - στην διάρκεια της ΔΕΘ – έχουμε τα «μπλε» και τα «πράσινα», ένεκα διαφορετικών μαγαζιών, τραπεζώματα στη μακεδονική πρωτεύουσα. Εφέτος έσπασε η παράδοση. Είχαμε την εξαίρεση τού κανόνα. Και το όνομα αυτής: «Ακτή Ντοβίλ», στο Καραμπουρνάκι! Με την υπογραφή του Ηλία Βιολίδη .. Παρέλαση έγινε! Talk of the town το μαγαζί! Κι εδώ κάτω (για εμάς ως οικονομικούς μετανάστες…),στην Αθήνα. Εκτός από εκεί πάνω, στη Θεσσαλονίκη.

ΥΓ 2: Απλά και μόνον η προσέγγιση στον καλόν εαυτόν του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του Νέλσονα Ολιβέιρα… Θα αλλάξει άρδην τον ΠΑΟΚ !

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.