Μπουντεσλίγκα... καλεί Αουγκούστο

Κώστας Πετρωτός10 Σεπτεμβρίου 2022

Οι μέρες κυλούν χωρίς εξέλιξη στην σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Από την μία δεν έχει προκύψει εξέλιξη για την ανανέωση του συμβολαίου του και από την άλλη, δεν έχει προκύψει πρόταση για αγορά του που να καλύπτει τα “θέλω” του Δικεφάλου. Στην παρούσα φάση, ο 25χρονος μέσος συνεχίζει στον ΠΑΟΚ έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο το συμβολαίου του και αυτό έχει δημιουργήσει ορατό κίνδυνο από τον Ιανουάριο κάποια ομάδα να τον δελεάσει και να συμφωνήσει μαζί του ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, πάνω σε αυτή την λογική, ομάδα της Μπουντεσλίγκα δείχνει το τελευταίο διάστημα μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βραζιλιάνου και είναι πιθανό να του κάνει κρούση με την έλευση του νέου έτους για να συμφωνήσει μαζί του για την νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν το καταφέρει αυτό να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ και για αγορά με μικρό ποσό.

Στο μεταξύ, ο Ντόουγκλας έχει βάλει σε μπελάδες την παλιά του ομάδα, την Κορίνθιανς, καθώς δικαιώθηκε στο δικαστήριο και μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της για οφειλή προς τον ίδιο περίπου 230.000 ευρώ! Το θέμα είχε εξελιχθεί σε σίριαλ και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα: “η MFD Empreendimentos e Participações, μια εταιρεία που πήγε την Corinthians στο δικαστήριο, πέτυχε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 231.712 ευρώ σύμφωνα με δικαστική απόφαση. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 260.000 ευρώ για δικαιώματα προβολής του Ντόουγκλας Αουγκούστο που κατείχε και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε γίνει ξανά μπλοκάρισμα στους λογαριασμούς της Κορίνθιας λόγω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 83.726 ευρώ αλλά τώρα ξανά υπάρχουν περιπέτειες για την ομάδα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.