ΠΑΟΚ: Στη δίαιτα…!

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Από την αρχή των μεταγραφών επιμέναμε στο να αποκτηθούν το γρηγορότερο δυνατό όλοι οι παίκτες που ήταν απαραίτητοι προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.

Βλέποντας την απίστευτα καθοδική πορεία του Ολυμπιακού , κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί έχοντας όλο το δίκιο με το μέρος του, ότι φέτος με πολύ μεγάλη ευκολία ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να γίνει συνδιεκδικητής του τίτλου. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι αρκετές από τις μεταγραφές έγιναν γρήγορα τα λάθη και οι αστοχίες ήταν στο ζύγι υπερβολικά περισσότερα με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να εκκινεί σε χειρότερη θέση από την περυσινή. Δεν είναι υπερβολή για τον ΠΑΟΚ να πούμε ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Λες και η δίψα των παραγόντων και του προέδρου του, έσβησε μετά από εκείνο το αήττητο νταμπλ. Φέτος ναι μεν έγιναν μεταγραφές αλλά είναι φανερό ότι πολλές από αυτές αποτελούν υποσχετικές για το μέλλον και όχι άμεσες λύσεις για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας.

Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είτε δεν ήταν από το πάνω ράφι είτε απλά απέτυχαν. Αυτό σε συνδυασμό με τις εμμονές Λουτσέσκου και την απουσία ικανών χαφ -δημιουργών που τελικά δεν αγόρασε ο κ. Σαββίδης, δημιούργησαν ένα πολτό ποδοσφαιρικών ατομικών προσόντων που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσαν γρήγορα να αποφέρουν θετικό αποτέλεσμα αν μπορούν κι όλας να το κάνουν αυτό. Τούτη την στιγμή ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ ξέρει ότι έγιναν πολλά λάθη. 

Δεν ξέρει ποιος τα έκανε. Αποφάσισε για τις μεταγραφές ο Σαββίδης από τις χαμηλότερες  γραμμές των επιλογών του Μπότο; Ο Λουτσέσκου αντέδρασε με το να βάζει και να ξαναβάζει Κούρτιτς και Αογκούστο που δεν προφέρουν τίποτε; Κανείς εκτός από τους ίδιους δεν γνωρίζει. Ούτε και μας ενδιαφέρει άλλωστε. Τι εξυπηρετεί να ρίξουμε την ευθύνη στον ένα ή στον άλλο; Είναι η τέταρτη χρονιά που συμβαίνει αυτό! Οπότε δεν έχει και νόημα. Δεν θα βρεθεί άκρη. Όταν όμως εμείς προειδοποιούσαμε πριν μήνες ότι θα έχουμε μια από τα ίδια θέλοντας μόνο να προετοιμάσουμε τον κόσμο για μια ουδέτερη χρονιά , είμασταν οι κακοί.

Δεν είπαμε ποτέ ότι οι μεταγραφές είναι όλες σκάρτες. Απλώς είπαμε και επαναλαμβάνουμε ότι τα λάθη ήταν πολύ περισσότερα. Όπως η απόκτηση ενός Νάσμπεργκ που δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό και δεν έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη. Ή ο καθυστερημένος ερχομός του Νάρεϊ. Αν νομίζει ο κ. Σαββίδης ότι του τρώνε χρήματα πρέπει να σταματήσει να ζει με την αμφιβολία και να αλλάξει τους υπευθύνους. Δε γίνεται να την πληρώνει ο ΠΑΟΚ και φυσικά στο τέλος ο ίδιος!! Τελευταίο φασούλι η αντίδραση ορισμένων παραγόντων ακόμη και δημοσιογράφων στον ερχομό του Φερνάντεζ από τον Βόλο. 

Εμείς προσωπικά θα θέλαμε ο Σαββίδης να δώσει 5 εκατομμύρια και να φέρει μια ονοματάρα στην Τούμπα. Δεν καταλαβαίνουμε όμως την νοοτροπία κάποιων που δεν θέλουν παίκτη από τον Βόλο επειδή τα χώνει στους διοικούντες ο Μπέος. Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να ορίζεται η καλή πορεία του ΠΑΟΚ από τα συναισθήματα αυτών που νομίζουν ότι ελέγχουν τον ΠΑΟΚ καήκαμε. Καιρός να τους βάλετε στη δίαιτα κ. Σαββίδη!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.