Γιατί ο Άρης απέρριψε την πρόταση για Μαντσίνι

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αρης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ομόνοιας για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά από τη στιγμή που κρίθηκε μη ικανοποιητικό το οικονομικό σκέλος.

Η διαφαινόμενη συμφωνία για την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι στην Ομόνοια κατέληξε σε οριστικό ναυάγιο δίνοντας ένα μάθημα σε όλους όσοι προσπάθησαν να προκαταβάλλουν καταστάσεις διαρρέοντας λανθασμένες πληροφορίες περί συμφωνιών και… βαλιτσών που ετοίμαζε ο Αργεντίνος. Είναι αλήθεια ότι στο μυαλό του ποδοσφαιριστή είχε ωριμάσει η ιδέα της αποχώρησης γιατί αυτή καλλιεργήθηκε στη διάρκεια του καλοκαιριού έπειτα από την εξαιρετική περσινή σεζόν του. Ενδεχομένως να ήταν προβληματισμένος και με τις καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην ομάδα με την ξεκάθαρη έλλειψη ποδοσφαιρικού σχεδίου. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί, πολλώ δε μάλλον μεταξύ του Αρη και της Ομόνοιας. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τη στιγμή που – κατά πληροφορίες της «Μ» - οι Κύπριοι πρόσφεραν 1.1 εκατ. ευρώ συν μπόνους τα οποία θα έφταναν τα 2.000.000 ευρώ σε περίπτωση υλοποίησης στόχων ενώ δεν άφηναν και ποσοστό μεταπώλησης. Υπολογίζοντας το ποσό του 25% που ανήκει στην Μπορντό, τα χρήματα που θα εισέπραττε σίγουρα ο Αρης ήταν περί των 825.000 ευρώ, πολύ λιγότερα δηλαδή σε σχέση με την πραγματική αξία του αθλητή. Στην τελευταία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών η Ομόνοια δεν έδειξε την πρόθεση αύξησης της προσφοράς στα επίπεδα που ήθελε ο Αρης κι εκεί έκλεισε το κεφάλαιο με την ΠΑΕ να διαρρέει ότι απορρίφθηκε η πρόταση καθώς επίσης και ότι «άλλο πώληση κι άλλο ξεπούλημα».

Πολύ πιθανό είναι βέβαια να συνυπολογίστηκε και το αγωνιστικό κόστος καθώς στην παρούσα στιγμή οι «κίτρινοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να μην διαθέτουν παίκτη των χαρακτηριστικών του Μαντσίνι. Κανείς από τους άλλους ακραίους επιθετικούς δεν δείχνει τέτοια προσήλωση στο πλάνο και στα αμυντικά καθήκοντά του.

Μπορεί επίσης, προϊόντος του χρόνου, να επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έχει η «Μ» και αναφέρει ότι εντός των προσεχών ημερών είναι πιθανό να φτάσει πρόταση από άλλη ομάδα για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη η οποία θα πλησιάζει την αγοραστική αξία του. Το σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια έλαβε λανθασμένες πληροφορίες περί του ποσού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμφωνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.