Ο Ραντόγια και η ανάγκη απόκτησης αμυντικού χαφ για τον Άρη

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Χθεσινές πληροφορίες επανέφεραν την περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια ο οποίος προτάθηκε στον Άρη την περασμένη εβδομάδα. Ο 29χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι «καθαρός» αμυντικός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και ο λόγος που δεν έχει βρει συμβόλαιο έχει να κάνει με τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στον Αρη δεν έχει απορριφθεί η περίπτωσή του, ειδικά από τη στιγμή που φάνηκε η μεγάλη ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη στον άξονα με καθαρά αμυντική ικανότητα. Ο Ραντόγια μετρά περισσότερα από 200 παιχνίδια στη LaLiga με τις Θέλτα (146), Λεβάντε (74) με δύο γκολ και επτά ασίστ. Στις τελευταίες ημέρες υπήρξε η πληροφορία περί επιστροφής του στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Χαρακτηριστικό στοιχείο τη αγωνιστικής ταυτότητας του παίκτη είναι ότι στα 236 από τα 252 παιχνίδια στην επαγγελματική καριέρα του χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του αμυντικού χαφ η οποία επείγει, οι «κίτρινοι» δεν δείχνουν να καίγονται για την κορυφή της επίθεσης. Προφανώς έχουν σκοπό την ενίσχυσή της αλλά αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα της ομάδας δεν βρίσκεται στην εκτέλεση ή στη δημιουργία όσο στο να αποκτήσει την εικόνα μιας συμπαγούς ομάδας με την παράλληλη αναγκαιότητα να καλύψει τα αμυντικά κενά που έχει στον άξονα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.