Αποκάλυψη - Σπανέας: «Επιχειρούν νέα Ένωση διαιτητών»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σπανέας.

Ο Γενικός Γραμματέας των διαιτητών μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική διαιτησία, αλλά και τη νέα ένωση που είναι έτοιμη να δημιουργηθεί, σχολιάζοντας ωστόσο και τη συμπεριφορά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Όπως κάνουμε εισαγωγή διαιτητών, θα κάνουμε και εισαγωγή ποδοσφαιριστών. Στη διαιτησία έχουμε διεθνή επιτροπεία η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια και δεν υπάρχει καμία παραγωγική διαδικασία. Δεν καταλαβαίνουμε αν το ποδόσφαιρο ανήκει μόνο στους «4» και οι μάχες για τη διαιτησία που γίνονται για τον Κλάντεμπεργκ, δεν ήταν ούτε στο Βιετνάμ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο Δ.Σ. έχουμε συναδέλφους που δεν ξέρουν ότι υπάρχει λήξη... ορίου ηλικίας. Θεωρώ ότι υπάρχει στα σκαριά κάτι καινούργιο και αυτό το έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους με τον πρόεδρο της Ένωσης, δε θέλω καν να πω το όνομα. Δύο χρόνια δεν έχουμε κάνει ένα Δ.Σ. για διάφορους λόγους, δεν φταίει μόνο η ΕΠΟ, είμαστε υπεύθυνοι όλοι. Θα είναι θέμα χρόνου να μην υπάρχουν διαιτητές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και θα πρέπει οι «Big 4» να κοιτάξουν τα παιδιά που δεν μπορούν να πάνε στις ακαδημίες τους, τι θα κάνουν».

Ενώ συμπλήρωσε: «Οι μόνοι που μπορούν να έχουν συνεργασία με την ΕΠΟ είναι η Ένωση μας, αλλά μέσα σε μία νύχτα μπορούν να αλλάξουν πολλά και να γίνουν νόμιμα. Ο Κλάντεμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα, ακούμπησε στον Έλληνα και ακόμα και χωρίς να το θέλει κλείνει την πόρτα στον Έλληνα διαιτητή. Ξέρετε πως ένας δρόμος με μία τροπολογία κλείνει και γίνεται μονόδρομος;»

Ενώ υπογράμμισε: «Επειδή είπαμε για παραμαγαζο, δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί κάτι , αλλά μπορεί να έρθει από έξω , όπως έχει συμβεί. Θα ήθελα να κοιτάξω τους 4 και να μου πουν γιατί δεν θέλουν τον Έλληνα διαιτητή, ξέρουν τον λόγο. Αν τα λάθη που έκαναν χθες οι διαιτητές, ήταν Έλληνες θα είχαμε επανάσταση. Την πολιτεία δεν την ψήφισαν οι 4, οι 5 , οι 6 αλλά ο ελληνικός λαός και αυτό ισχύει και σε άλλους τομείς. Αντέδρασε μόνο ο Βόλος με τον κ. Μπέο που είναι ασυγκράτητος. Με 200.000 ευρώ τον χρόνο τι θα κάνει ο Κλάτενμπεργκ; Που είναι οι υποδομές που έχει κάνει, αλλά υπήρχε μια αδιαφορία, να τελειώσουν τα παιχνίδια, να πάει σπίτι του. Θα επισκεφθούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να εκφράσουμε τα παράπονα μας και θα πρέπει να υπάρξει και μια επικοινωνία με τον κύριο Μπένετ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.