Ομιλία Λουτσέσκου και τετ α τετ με Μαλεζά

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.ΠΕΤΡΩΤΟΣ – Γ.ΖΑΪΡΗΣ

Από την στιγμή που ήρθε ο οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός που αναθεώρησε όλη την βασική δομή της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, η προσοχή του Λουτσέσκου και των συνεργατών του, στράφηκε στην εκ νέου προετοιμασία των παικτών που απαρτίζουν το υπάρχον γκρούπ. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, μίλησε στους παίκτες του. Κυρίως εστίασε στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, στην ανταπόκριση που ζητά από τους παίκτες για να υπάρξει βελτίωση, στην διάθεση που πρέπει να έχουν. Τι ζητά από τον κάθε ένα ξεχωριστά για να παρουσιαστεί έτοιμος ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Ρουμάνος τεχνικός, αρέσκεται και σε πολλά τετ α τετ, ξεχωριστά με τους παίκτες του. Είναι μία επίπονη διαδικασία, η οποία θα συνεχιστεί γιατί το βασικό είναι να αντιληφθούν οι παίκτες στον απόλυτο βαθμό τι ζητά από αυτούς, ο προπονητής. Και επειδή ο Λουτσέσκου, που είναι λάτρης της δουλειάς και της λεπτομέρειας, δίνει έμφαση και στο παραμικρό στοιχείο, δικαιολογημένα ζητά την ανταπόκριση όλων.

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε και ένα τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Κ19, τον Στέλιο Μαλεζά. Η συνεργασία των προπονητών προέχει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εννιαίος και δεν χωρούν προσωπικοί εγωϊσμοι. Κάτι ανάλογο, πρέπει να γίνει και άμεσα, ανάμεσα στον Λουτσέσκου και τον Γκαρσία. Και οι δύο εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και αυτό οφείλουν να έχουν κατά νου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.