Ο Άρης περιμένει απαντήσεις από τους στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης01 Αυγούστου 2022

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα ο Άρης, δίχως όμως να έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Ο Ρίτσεντλι Μπαζόερ παραμένει αυτή τη στιγμή η βασική επιλογή για τα μετόπισθεν. Ο Ολλανδός έχει όλο το αγωνιστικό πακέτο που αναζητούν οι Κιτρινόμαυροι, ενώ στα συν είναι ότι εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά και ως κεντρικός χαφ. Στον Άρη είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα, έχοντας καταθέσει την πρότασή τους και περιμένουν πλέον την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Μπαζόερ έμεινε ελεύθερος από την Φίτεσε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας στα χέρια του, εκτός της πρότασης του Άρη, και δύο προτάσεις από ολλανδικές ομάδες. Ταυτόχρονα με τη δική του περίπτωση σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και μια επιλογή από την Ισπανία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για στόπερ με πολλές παραστάσεις στην LaLiga.

Σε κάθε περίπτωση οι Κιτρινόμαυροι ευελπιστούν το θέμα του κεντρικού αμυντικού να τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ώρα, προκειμένου να δοθεί η επιπλέον επιλογή στον προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.