Τζένα Τζέιμσον: Σοκάρει η φωτογραφία της διάσημης πορνοστάρ μέσα από το νοσοκομείο

Metrosport Team23 Ιουλίου 2022

Η Τζένα Τζέιμσον είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες ότι δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει ή να σταθεί όρθια, καθώς έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Guillain-Barre.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το σύνδρομο Guillain-Barre είναι μια «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση». Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Οι περισσότεροι αναρρώνουν πλήρως, ορισμένοι, ωστόσο, παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.

Η «διασημότερη πορνοστάρ του κόσμου», όπως θεωρείται, και όχι άδικα, μιας και η «βασίλισσα» του αμερικανικού πορνό της δεκαετίας του '90 «έχτισε» μια αυτοκρατορία γύρω από το όνομά της και το σώμα της, δίνει τη δική της μάχη. Μια μάχη, ωστόσο, που την έχει καταβάλει, όπως μαρτυρά η τελευταία φωτογραφία της.

Την ανέβασε η ίδια σε Twitter και Instagram, ενώ κάνει θεραπεία και στηρίζεται από ένα πι, δηλώνοντας κουρασμένη και πως μάχεται ακόμα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.