Βούλτσεφ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τις στημένες φάσεις της Λέφσκι»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μίκαελ Βούλτσεφ που είχε αγωνιστεί στην Δόξα Δράμας και στην Λέφσκι στο παρελθόν και μίλησε για τις αναμετρήσεις της βουλγαρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Βούλτσεφ στις δηλώσεις του, υποστήριξε μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Επί τέσσερα χρόνια αγωνίστηκα στην Δόξα Δράμας. Την πρώτη σεζόν στην Δράμα ήμουν πρώτος σκόρερ πριν γίνει ο Αναστόπουλος πρώτος. Και προσέξτε από μικρή ομάδα έγινα πρώτος σκόρερ. Στην Βουλγαρία τότε είχε νόμους που δεν επέτρεπαν τους ποδοσφαιριστές κάτω των 28 ετών να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να αγωνιστούν εκεί. Δεν μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα νωρίτερα. Ήρθα σε ηλικία 30 ετών και έπαιξα στην Δόξα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν αγωνίστηκα σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα.»

Όσο για τους αγώνες που έρχονται;

«Ορισμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, με τους οποίους μίλησα λένε πως η ομάδα δεν είναι ίδια. Από τη άλλη πλευρά η Λέφσκι δεν έχει παίξει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και θέλουν μία επιτυχία. Οι φίλαθλοι της Λέφσκι θα γεμίσουν το γήπεδο και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα τους για να διεκδικήσει την νίκη. Οι φίλαθλοί της, περίμεναν από τις τέσσερις το πρωί έξω από τα εκδοτήρια για να αγοράσουν εισιτήρια και αυτό δείχνει το μεγάλο τους πάθος για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η Λέφσκι έχει προβλήματα στα άκρα, κυρίως στα δεξιά και στα αριστερά, έχει όμως καλούς παίκτες στην μεσαία γραμμή. Κρατάνε την μπάλα, κάνουν σουτ από μακριά. Πολύ καλός είναι ο σέντερ φορ της ομάδας. Παλεύει πολύ, τρέχει, δεν βάζει πολλά γκολ. Από τους καινούργιους παίκτες ο Ρονάλντο παίζει πολύ καλά με το κεφάλι. Η Λέφσκι παίζει πολύ καλά στην αντίπαλη περιοχή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τις στημένες φάσεις. Τα κόρνερ και τα φάουλ που εκτελούν οι παίκτες της Λέφσκι.

Ο προπονητής της Λέφσκι ξέρει πως πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες του για να τα καταφέρουν στο παιχνίδι. Στο γήπεδο δεν θα πάω, θα το δω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Όσο για το ποια ομάδα θα περάσει, θα πω ότι όποιος έχει τύχη θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.