ΠΑΟΚ: Με μάτι να γυαλίζει, αλλά και απόλυτα διαβασμένος

Γιώργος Ζαΐρης19 Ιουλίου 2022

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την ανταπόκριση των παικτών του στις καθημερινές προπονήσεις που πλέον είναι στοχευμένες και αφορούν το πρώτο ματς με την Λέφσκι. Ο προπονητής του Δικεφάλου μαζί με τους συνεργάτες του και έχοντας αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της βουλγαρικής ομάδας, θέλουν την Πέμπτη να δουν τους ποδοσφαιριστές τους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν δικά τους πλεονεκτήματα αυτά που στην παρούσα φάση θεωρούνται «πολεμοφόδια» των Βουλγάρων.

Στις τάξεις της Λέφσκι υπάρχει ενθουσιασμός. Θα παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο (με εξαίρεση το κλειστό λόγω τιμωρίας πέταλο). Αλλά αυτά μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ εφόσον ο ΠΑΟΚ κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πολύ περισσότερο καταφέρει να σκοράρει και πρώτος. «Παίζουμε με μυαλό και είμαστε συγκεντρωμένοι» είναι μια από τις πολλές συμβουλές του Λουτσέσκου που γνωρίζει πως η κατοχή μπάλας από τη δική του ομάδα αφενός θα κάνει τους Βούλγαρους να τρέξουν περισσότερο και αφετέρου θα δώσουν χώρο στον ΠΑΟΚ για γρήγορες αντεπιθέσεις.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Καμιά διάθεση υποτίμησης της Λέφσκι στις συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια, αλλά από την άλλη υπάρχει η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. «Από εμάς εξαρτάται, δουλέψαμε καλά όλο αυτό το διάστημα, πάμε να κερδίσουμε» είναι αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις και το πιο σημαντικό είναι πως άπαντες μιλούν για νίκη μέσα στη Σόφια ,ασχέτως αν υπάρχει και το ματς στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.