Η καλύτερη επιβράβευση Τσιγγάρα και Λύρατζη!

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ - Γ. ΖΑΙΡΗΣ

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Μ» και του Metrosport.gr, που είχαν αναδείξει την πρόθεση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να επιβραβεύσει με αναπροσαρμογή συμβολαίου τον Λευτέρη Λύρατζη. 

Ο νεαρός που από τα μέσα της περασμένης σεζόν πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα και αυτό θέλει να το διορθώσει ο Ζοσέ Μπότο. Ετσι έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση την αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Λευτέρη Λύρατζη και το ίδιο ακριβώς εισηγήθηκε και για τον Χάρη Τσιγγάρα. 

Πρόκειται για τους δυο παίκτες που την περασμένη σεζόν άρπαξαν την ευκαιρία και θεωρούνται πλέον βασικά στελέχη της ομάδας. Αυτό που αναμένεται πλέον είναι με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία (στις 10 Ιουλίου) να γίνουν οι τελικές συζητήσεις των εκπροσώπων των παικτών για να αποτυπωθεί και εγγράφως αυτή η επιβράβευση και στα συμβόλαια τους. Παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόθεση της ΠΑΕ είναι να καλέσει τον Αουγκούστο για συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που τελειώνει σε ένα χρόνο κάτι που είχατε διαβάσει αποκλειστικά στην «Μ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.