Ο ΠΑΟΚ είπε ξανά όχι στη Ρέιντζερς για Τσόλακ, αλλά το θέμα δεν κλείνει

Κώστας Πετρωτός29 Ιουνίου 2022

Παιχνίδι στρατηγικής παίζουν στην περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ ο ΠΑΟΚ και η Ρέιντζερς, καθώς οι Σκωτσέζοι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά, περίπου στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, την οποία ο Δικέφαλος απέρριψε, στέλνοντας μήνυμα ότι οι απαιτήσεις του δεν πέφτουν από τα τρία εκατομμύρια ευρώ. 

Από την Τούμπα αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Κροάτης επιθετικός είναι σημαντικός στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, δεν αποκλείεται παράλληλα με την πίεση για περισσότερα χρήματα ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και χρόνο μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Τσόλακ, καθώς είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο να μην θέλει να μείνει με μόνο φορ πρώτης γραμμής στο ρόστερ τον Νέλσον Ολιβέιρα. 

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης στέλνει μήνυμα με τον τρόπο του ότι προτιμά την μεταγραφή του στη Ρέιντζερς, καθώς σύμφωνα με ορισμένα μέσα όπως το Sky sports, έχει ήδη συμφωνήσει με τους Σκωτσέζους στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ (1,8 εκατομμύρια λίρες) για συνολικές απολαβές. Όλα δείχνουν πώς το "όχι" του ΠΑΟΚ κρατά τον Τσόλακ για το επόμενο διάστημα στην Τούμπα, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.