Άρης: «Τελειώνει» του Ντιόπ, αυτά ισχύουν για Σίλβα

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Επίσημη ανακοίνωση δεν εκδόθηκε αλλά σε προφορικό επίπεδο ο Αρης τα έχει βρει σε όλα με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Απομένει όμως η διαδικασία της υπογραφής και φυσικά η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωση των όσων έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές σε προφορικό επίπεδο. 

Αυτή η υπόθεση θα είχε τελειώσει αν δεν προέκυπτε το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Θόδωρου Καρυπίδη το οποίο επιβράδυνε όλες τις διαδικασίες. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι ο 25χρονος Σενεγαλέζος θα είναι στον Αρη της επόμενης περιόδου.

Πάμε στον Σάντε Σίλβα. Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του Ράφαελ Καμάτσο οδηγεί στην εκτίμηση ότι ουσιαστικά πρόκειται για δύο ίδιους παίκτες, τούτο δεν σημαίνει όμως ότι ο Σίλβα έφυγε από το κάδρο. Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο επιθετικό είναι διαχρονικό, εκφράστηκε και τον περασμένο χειμώνα όταν οι «κίτρινοι» έκαναν δεύτερη απόπειρα απόκτησής του (σ. σ. η πρώτη έγινε το περασμένο καλοκαίρι) και δείχνουν ότι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ενδεχομένως η υπόθεσή του να σχετίζεται με άλλη μεταγραφική ιστορία κι αυτός να είναι ο λόγος της καθυστέρησης που παρατηρείται. Μπορεί δηλαδή να σχετίζεται μ’ αυτή του Ματέο Γκαρσία ο οποίος ήταν μεν στην πρώτη προπόνηση αλλά δεν είναι βέβαιη η παραμονή του στην ομάδα. Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή διατήρησαν το ενδιαφέρον της Τάγιερς για τον Αργεντίνο, ωστόσο, στον Αρη δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του. Αν φτάσει και ικανοποιήσει, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την πώλησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.