Οικονόμου: «Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Το ότι μπαίνει... το τρένο στις ράγες, όσον αφορά τη Νεα Τούμπα, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό.

Είναι πλέον γεγονός πως η Νέα Τούμπα βρίσκεται ψηλά στην πολιτική ατζέντα της Θεσσαλονίκης και ,ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι πολιτικοί εκπρόσωποι που επισκέπτονται την συμπρωτεύουσα καλούνται να δώσουν το κλίμα για την εξέλιξη του έργου. Έτσι ο Γιάννης Οικονόμου επιβεβαίωσε πως οι διαδικασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ υπάρχει θέληση τόσο από την πολιτεία όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας για συνεννόηση με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

«Θέλω να εκφράσω και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την πρόοδο που συντελείται σε ό,τι αφορά τις πρόδρομες διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει ήδη εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και έχουμε το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία συνολική ανάπλαση της γύρω περιοχής. Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα. Πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλές αναπτυξιακές συνέπειες για την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.