Άρης: Επαφές για να γίνουν τα δύο ματς με την Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Γιώργος Στράντζαλης16 Ιουνίου 2022

Δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις διοικήσεις του Άρη και της Γκόμελ έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, στις 21 και 28 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης λόγω της κατάστασης στη Λευκορωσία που απαγορεύει τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα εκεί. Δημοσιεύματα του Τύπου της Λευκορωσίας ανέφεραν χθες ότι η Γκόμελ έχει προτείνει τις Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία για να φιλοξενήσουν το παιχνίδι στο οποίο θα είναι τυπικά γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες - σύμφωνα με την ΠΑΕ Αρης - είναι σύμφωνες, όμως χρειάζεται και η τυπική έγκριση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Εφόσον η UEFA ανάψει το πράσινο φώς, τότε στις 21 Ιουλίου, τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Γκόμελ και το ματς, εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της αντιπάλου του Άρη.

Στις 28 Ιουλίου, τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχος θα είναι ο Άρης με την παρουσία των φιλάθλων του στις εξέδρες. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να δοθεί η έγκριση από την UEFA. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.