Άρης: Κάνει μεταγραφές, σε τροχιά υλοποίησης ο σχεδιασμός

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιουνίου 2022

Σε εφαρμογή και στη σωστή του βάση θέτουν τον αγωνιστικό σχέδιο, ενόψει της επόμενης σεζόν, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μετά τη νέα παράταση που έδωσε το CAS στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ντουρμισάι.
Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο προχώρησε σε νέα αναβολή στην έκδοση της απόφασης, η 13η κατά σειρά (!), ενημερώνοντας χθες τους Κιτρινόμαυρους ότι θα επιληφθεί επί του ζητήματος στις 8 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως ο Αρης έχει το δικαίωμα των μεταγραφών ανεξαρτήτως της απόφασης που θα προκύψει στην πορεία, καθώς ακόμη και στο σενάριο έκδοσης αρνητικής απόφασης στον επόμενο μήνα η ποινή θα εκτελεστεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, ήτοι αυτή του Ιανουαρίου. Πρόκειται λοιπόν για μια ευχάριστη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς ο Αρης έχει το δικαίωμα από χθες να βάλει σε τροχιά υλοποίησης τον αγωνιστικό σχεδιασμό, παρότι επί της ουσίας παραμένει σε καθεστώς αναμονής μέχρι να προκύψει οριστική απόφαση από το CAS.

Πρώτη ανακοίνωση ο Μάρβιν Πίρσμαν

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κιτρινόμαυροι είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν επίσημα πλέον σε συμφωνίες και ταυτόχρονα οι συζητήσεις τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μπαίνουν στη σωστή τους βάση, χωρίς αστερίσκους και… παρενθέσεις. Ήδη έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τον Μάρβιν Πίρσμαν και αναμένεται να επικυρώσουν τη συνεργασία τους η οποία θα έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο χρόνων. Ο Βέλγος αριστερός μπακ βρίσκεται στην πατρίδα του και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ενημερωθεί για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να συμπεριληφθεί στο πλάνο της προετοιμασίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.