Γυναικοκτονία στη Δράμα: Με σκάγια για αγριογούρουνα σκότωσε πισώπλατα τη σύζυγό του

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 59χρονης στην Προσοτσάνη Δράμας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι ο 64χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Δράμα την πυροβόλησε δύο φορές, μία πισώπλατα και μία στον θώρακα χωρίς εκείνη να προλάβει να δώσει μάχη για τη ζωή της.


Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της δολοφονίας, η 54χρονη έπεσε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της ενώ ο 64χρονος δράστης αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Με χοντρά σκάγια, σαν αυτά που χρησιμοποιούν συνήθως όσοι κυνηγούν αγριογούρουνα πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ο 64χρονος στην Προσοτσάνη Δράμας, επειδή η γυναίκα είχε αποφασίσει να φύγει από το σπίτι τους έχοντας ζητήσει διαζύγιο.

Η σοκαριστική έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Κιφνίδη αποκάλυψε ακόμα ότι η 59χρονη, η οποία δεν έφερε σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης, πυροβολήθηκε αρχικά πισώπλατα και κατόπιν στο θώρακα (συνολικά δύο φορές), με το θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Μετά από περίπου μισή ώρα, ο 65χρονος, ο οποίος φαίνεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, πήγε στο μπάνιο, μπήκε στη μπανιέρα και έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιακή του χώρα. Με τη βοήθεια μας τσιμπίδας που πήρε από το τζάκι, πάτησε τη σκανδάλη, κόβοντας το νήμα και της δικής του ζωής.

Μάλιστα, τα στοιχεία από την εξέταση δείχνουν ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Τη σκότωσε γιατί του είπε να χωρίσουν

Οι πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα για τη νέα γυναικοκτονία στη Δράμα αναφέρουν ότι ο 64χρονος σκότωσε τη σύζυγό του γιατί εκείνη του είπε να χωρίσουν. Τραγική φιγούρα η κόρη της θανούσης, η οποία μπήκε στο σπίτι κι αντίκρισε το φρικτό έγκλημα. Οπως ανέφεραν οι γείτονες, οι κραυγές της και οι εκκλήσεις για βοήθεια τρύπησαν τα τζάμια και τους τοίχους της γειτονιάς της οικογένειας στην Προσοτσάνη της Δράμας που έσπευσε να δει τι είχε συμβεί και να καλέσει τις Αρχές και τα ασθενοφόρα. Χθες στις 08:30 το πρωί η μία κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τη μητέρα της, η οποία της κρατούσε καθημερινά τα παιδιά της... «Περίπου στις 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», δήλωσε στο grtimes μια γειτόνισσα. «Ακουσα να λέει ''βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια'' έτρεξα και τι να δω... Είπα να φέρω γιατρό, αλλά εκείνος μου είπε πως δεν είναι δικιά μας δουλειά, αλλά της Αστυνομίας. Είδα την κόρη πεσμένη...», συνέχισε.

Συγγενής του δράστη, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε σκοπό να φύγει από το σπίτι. «Για σκεφτείτε ένα παιδί να δει τους γονείς του σε μια τέτοια κατάσταση, νομίζω ότι είναι μόνο και στο άκουσμα τραγικό. Ξέρω βέβαια ότι κρατούσαν τα παιδιά επειδή πήγαινε στη δουλειά το κορίτσι, από εκεί και πέρα προφανώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί και ανησύχησε, να δει τι έγινε», είπε και πρόσθεσε: «Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε, γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο - τρεις μέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ».

Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει

Η δολοφονημένη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς σύμφωνα με τον Alpha είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της, ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό. Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της. Τελικά, δεν πρόλαβε να τον αφήσει καθώς ο δολοφόνος είχε δουλέψει καλά το σχέδιό του.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όπου το ζευγάρι καυγάδισε, με την κατάληξη να είναι τραγική. Ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας, αλλά οι περίοικοι ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν το ποιόν του. Το γνώριζε καλά η 59χρονη, το φώναζε, αλλά δεν εισακούστηκαν οι ανησυχίες της και τελικά το πλήρωσε με τη ζωή της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.