Πογέτ: «Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση, υπάρχει μόνο η νίκη»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/6, 21:45, Novasports Prime - ALPHA και Live από το SPORT24) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου την Κύπρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (8/6) έδειξε την ικανοποίηση του για τα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής, ανέφερε ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το επερχόμενο ματς, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δε πρέπει οι παίκτες του να επηρεαστούν από το αδελφικό κλίμα των δύο χωρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν καιρός να παίξουμε στη χώρα μας. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς. Ανυπομονώ να παίξουμε εδώ"

Για τις αλλαγές στην 11αδα και την στρατηγική με την Κύπρο: "Θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν ξέρω πόσες θα είναι αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να οι παίκτες στη σωστή θέση. Η στρατηγική θα παραμείνει ίδια. Όπως παραμένει ίδια και η διάθεσή μας για νίκη".

Για το ματς με την Κύπρο: "Έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την Κύπρο, ίσως και το πιο σημαντικό. Δεν θα σας πω όμως τι έχουμε προσέξει. Θα το κρατήσουμε για την ομάδα. Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτό για το οποίο θα πάμε αύριο να παίξουμε"

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.