Ο ΠΑΟΚ χτίζει νέα άμυνα και μετά φουλ για εξτρέμ

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Οι κινήσεις είναι παράλληλες και στοχευμένες και οδηγούν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα: Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να χτίσει νέα άμυνα για την σεζόν που έρχεται. 

Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Αγιαξ μέσω Γκόριτσα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αυτό πουν μένει είναι να τελειώσει και η διαπραγμάτευση μαζί του για το συμβόλαιό του. Από τα γραφεία της Τούμπας εκφράζεται σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην αγορά του 22χρονου Κροάτη τερματοφύλακα έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Ράφα Σοάρες είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας, αυτός προορίζεται για βασικός και χθες έγιναν δύο ακόμη στοιχεία γνωστά σχετικά με την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο είναι ότι το τριετές συμβόλαιο στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει θα του αποφέρει 500.000 ευρώ ετησίως και το δεύτερο ότι θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Είναι πολύ θετικό ότι ο Λουτσέσκου θα τον έχει από την αρχή της προετοιμασίας για να δουλέψει μαζί του. Εχοντας κλείσει αυτούς τους δύο παίκτες και με δεδομένο ότι έχει υπογράψει, όπως έχει αποκαλύψει το metrosport.gr ο Νικολάς Κουαλιάτα και είναι συμφωνημένος ο Ιβάν Νάσμπεργ (ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί νωρίτερα από την Βαλερένγκα με την οποία έχει συμβόλαιο ως τα τέλη Ιουλίου), το βάρος από πλευράς Μπότο πέφτει σε δύο ακόμη στόπερ. Ο 25χρονος που προορίζεται για βασικός και που η ομάδα στην οποία ανήκει έκανε σκληρές διαπραγματεύσεις και χθες με τον ΠΑΟΚ και ένας ακόμη που, πιθανότατα, θα αποκτηθεί, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ της διαπραγμάτευσης με τον Κρέσπο (χθες πλην του ΑΠΟΕΛ, προστέθηκε ως μνηστήρας και ο Παναθηναϊκός και ίσως να είναι αυτή η ελληνική ομάδα που-δεδομένα όπως αποκάλυψε το metrosport.gr-του έχει κάνει πρόταση.

Εφόσον κλείσει με την άμυνα (ίσως και παράλληλα), ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση δύο ακόμη εξτρέμ, καθώς χθες προέκυψε το όνομα του Αντρέ Ρικάρντο, αλλά από την Τούμπα έλεγαν ότι πρόκειται για παίκτη επένδυση από το μέλλον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.