Ανεπανάληπτος Λεβαντόφσκι: Τέλος από την Μπάγερν με 344 γκολ σε 375 αγώνες!

Metrosport Team30 Μαΐου 2022

Τα πήρε όλα με την Μπάγερν. Τα...σάρωσε όλα στο πέρασμά του από την Βαυαρία. Πρωταθλήματα, όλες τις χρονιές που αγωνίστηκε με την φανέλα της, τσάμπιονς λίγκ, τρόπαια, διακρίσεις, την αναγνώριση του κόσμου. Φίλων και αντιπάλων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο επιβεβαίωσε την ικανότητά του, στο σκοράρισμα.

344 γκολ σε 375 επίσημα παιχνίδια πέτυχε ο Πολωνός. Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη επίδοση που δείχνει και το μέγεθος της αξίας του ποδοσφαιριστή. Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από έναν επιθετικό;

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πολωνίας, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση από τους Βαυαρούς:

«Η ιστορία μου στην Μπάγερν έφτασε στο τέλος της. Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω γι' αυτή την ομάδα. Η Μπάγερν είναι ένα σοβαρό κλαμπ και πιστεύω δεν θα με κρατήσουν. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση, ελπίζω να μην με σταματήσουν», ανέφερε ο 34χρονος επιθετικός, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που πιθανότατα όμως θα είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Εθνικής, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς εξέφρασε την επιθυμία να τον δει να φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ, μιας και είναι φίλαθλός της «Θα ήθελα να δω τον Λεβαντόφσκι στην Λίβερπουλ, καθώς είμαι υποστηρικτής της ομάδας», δήλωσε στους δημοσιογράφους χαμογελώντας. Ο Λεβαντόφσκι αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στους Βαυαρούς, κατακτώντας -μεταξύ άλλων- ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας και ένα Champions League, ενώ σημείωσε συνολικά 344 τέρματα σε 375 επίσημους αγώνες




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.