Τα όνειρα των οπαδών του Άρη, το μεγαλύτερο στοίχημα του Καρυπίδη

Δημήτρης Κανελλάκης25 Μαΐου 2022

Όσα έχει πετύχει ο Άρης αφότου άφησε πίσω του την... μαύρη περίοδο και επέστρεψε στον φυσικό του χώρο, στην Super League, άνοιξαν έναν δρόμο που, στην πραγματικότητα, είναι... μονόδρομος.

Οι καλές πορείες στο πρωτάθλημα, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η ενίσχυση του brand που είχε χάσει όλη, σχεδόν, τη λάμψη του, η επιστροφή του κόσμου κοντά στην ομάδα, η αναγνώριση της δυναμικής που επιτρέπει την αύξηση των εσόδων από τηλεοπτικά και άλλα δικαιώματα, υποχρεώνουν τον Άρη να κινείται, πλέον, όχι μόνο προς την κατεύθυνση της συντήρησης όλων των προαναφερθέντων αλλά να αναζητεί τις προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν να κυνηγήσει υψηλότερους στόχους.

Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε την σεζόν ο Άρης, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες.

Λογικό είναι... Ο κόσμος του Άρη στερήθηκε πολλά τα πέτρινα χρόνια, πικράθηκε, απογοητεύτηκε, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την ομάδα. Και τώρα που την βλέπει να ξαναγίνεται ισχυρή, το απολαμβάνει, το χαίρεται, κάνει όνειρα για το μέλλον.

Αυτά τα... όνειρα των οπαδών του Άρη, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Καρυπίδη. Από αυτόν εξαρτάται αν ο κόσμος του Άρη θα μπορέσει να γευτεί ακόμη μεγαλύτερες χαρές, να πανηγυρίσει, επιτέλους, έναν τίτλο.

Η χθεσινή πληροφορία περί της προθέσεώς του να αυξήσει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν κατά 50% σε σχέση με αυτό της περιόδου 2021-2022 και να αυξήσει κατά 2 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο, μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μην λέει και τίποτε.

Διότι, είναι μεν, αρχικά, πολύ σημαντικό να υπάρχει η βούληση για μια επένδυση μεγαλύτερη, αλλά το κρίσιμο είναι ο σχεδιασμός, οι επιλογές, το πλάνο.

Ο Άρης δεν επιτρέπεται να παίξει για μία ακόμη σεζόν χωρίς κανονικό σέντερ φορ. Ο Άρης δεν επιτρέπεται να ξανακάνει επιλογές τύπου... Μήτρογλου. Δεν επιτρέπεται να ξαναβιώσει αποκλεισμούς στο κύπελλο από ομάδες τύπου... Λαμίας, ή από κάτι παντελώς άγνωστες στην Ευρώπη.

Για να μην ξαναζήσει τέτοιους εφιάλτες, χρειάζεται καλύτερη οργάνωση, καλύτερο σχεδιασμό, επιλογές που δεν θα έχουν τεράστιο ρίσκο ούτε θα είναι εκ των προτέρων πιθανότερο να αποτύχουν παρά να του βγουν.

Φαίνεται ότι η παρουσία του Μπούργος μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση και σύντομα θα γνωρίζουμε αν όντως είναι έτσι...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.