Ο πήχης ανέβηκε ψηλά, Ιβάν, Μπότο και Ραζβάν έχουν μία υποχρέωση

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα που στήθηκε από το καλοκαίρι του 2016, με την συμβολή Αρνεσεν (λίγο πριν), Μίχελ, Ιβιτς και μετά από ένα χρόνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά την ισχυρή οικονομική βάση του Ιβάν Σαββίδη είναι η πλέον πετυχημένη της περιόδου του ομογενή επιχειρηματία στον Δικέφαλο και για πολλούς και η πιο πετυχημένη της ιστορίας.

Κάθε χρόνο προστίθονταν νέα κομμάτια στο παζλ κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει δύο πρωταθλήματα (το ένα επισήμως της το στέρησε ο Κομίνης) και συνολικά τέσσερα κύπελλα και συμμετοχή σε έναν ακόμη τελικό.

Ο πήχης ανέβηκε γιατί ο Σαββίδης έβαλε στην μηχανή του λαοφιλούς συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ, την τεράστια παραγοντική και οικονομική ισχύ του. Πλέον έχει την υποχρέωση απέναντι στην δική του επένδυση και ιστορία στον ΠΑΟΚ και κυρίως απέναντι στον κόσμο που του αναγνωρίζει τον ρόλο του ευεργέτη και του ανθρώπου που έκανε τον ΠΑΟΚ ισότιμο ανταγωνιστή τίτλων, να συνεχίσει δημιουργώντας μία ακόμη καλύτερη ομάδα. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οφείλουν να πάρουν όλα τα διδάγματα της ιστορίας των τελευταίων έξι χρόνων για να στήσουν τον νέο ΠΑΟΚ, ακόμη πιο ισχυρό.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.