Λουίς Πάλμα: «Οι καλύτερες στιγμές μου στον Άρη»

Metrosport Team23 Μαΐου 2022

Δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης της Ονδούρας έκανε ο Λουίς Πάλμα και μίλησε για την παρουσία του στον Άρη.

Αναφορικά με την κλήση του στην εθνική Ονδούρας είπε:

«Επέστρεψα για να περάσω μερικές ημέρες με την οικογένειά μου και τη Δευτέρα θα ενσωματωθώ στην εθνική ομάδα. Είναι πολύ βολικό για μένα να συνεχίσω να παίζω, γιατί τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα δεν είχα μεγάλη συμμετοχή και τώρα «γράφοντας» λεπτά με την εθνική και να πάω έτοιμος στην προετοιμασία θα είναι καλό.

Ο Καναδάς έχει ανεβάσει το επίπεδό του με αρκετούς παίκτες στην Ευρώπη, όπως και το Κουρακάο. Τώρα θα πάρουμε πιο σοβαρά τα παιχνίδια, να πάρουμε πόντους για το FIFA ranking και να προκριθούμε στο Gold Cup».

Ακόμη μίλησε για τον προπονητή του στην εθνική:

“Ο προπονητής με ρώτησε σε ποιες θέσεις μου αρέσει να παίζω και του απάντησα ως επιθετικός και σαν αριστερό εξτρέμ. Τα λεπτά που θα παίξω είναι θέμα του προπονητή, είμαι πρόθυμος να δουλέψω, όπου και να αγωνιστώ θα είναι μεγάλη υπόθεση να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Χθες είχαμε ένα σύντομο τηλεφώνημα για να δούμε πότε θα ενσωματωθώ στην εθνική. Στην αρχή δεν έπαιζα και ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά με την αλλαγή του προπονητή στον Άρη, και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε όλους τους παίκτες, πήρα μια ευκαιρία, την άρπαξα και πέτυχα δύο γκολ. Ο προπονητής μας λέει πως «αυτός που προπονείται σωστά, θα είναι αυτός που θα παίζει». Συχνά μου μιλάει για το τι θα πρέπει να βελτιώσω. Το να παίξω στο Conference League μου δίνει πολλά και για την Ονδούρα είναι μια στιγμή περηφάνιας».

- Παίζουν τρεις παίκτες από την Ονδούρα στην Ελλάδα, μιλάτε μεταξύ σας;

«Μιλάω με τον Ντέιμπι Φλόρες και τον Αλφρέδο Μεχία και του έδωσε συγχαρητήρια για την άνοδο με την ομάδα του. Το μόνο που του είπα ήταν ότι θα συναντηθούμε και το ότι χάρηκα για την επιτυχία του».

- Περνάς τις καλύτερες στιγμές της καριέρας σου στην Ελλάδα;

«Μπορώ να πω ναι. Έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτό πολλές φορές συμβαίνει κι έτσι θα πρέπει να ηρεμήσω για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.