Βέλιτς: «Και οι δύο ομάδες θέλουν αυτό το τρόπαιο, αυτά είναι τα πλεονεκτήματα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού»

Metrosport Team18 Μαΐου 2022

O Γιάσμικο Βέλιτς, που επι σειρά ετών συνεργάστηκε με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και άλλες ομάδες μίλησε από την Λισσαβόνα όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο κ. Βέλιτς στις δηλώσεις του είπε:

“Πρόκειται για ένα παιχνίδι, έναν τελικό, στον οποίο το τι έκαναν οι ομάδες στο προηγούμενο διάστημα δεν έχει σημασία. Τον τίτλο τον θέλουν και οι δύο ομάδες. Τρέφονται και οι δύο από τους τίτλους. Ισως είναι δύο πιο ανταγωνιστικές ομάδες, σε ότι αφορά τις δυνατότητες να παίζουν για το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι. Έχουν τους κατάλληλους προπονητές για να τα δώσουν όλα. Είναι δύσκολο να κάνει κάποιος πρόβλεψη. Οποιος το θέλει πιο πολύ, θα έχει τον πρώτο λόγο”.

- Οταν νικάς τον αντίπαλό σου δεν αποκτάς αυτοπεποίθηση;

“Και οι δύο προπονητές θα πουν στους παίκτες να ξεχάσουν ότι συνέβη στο παρελθόν”.

- Για τον Λουτσέσκου και τον Γιοβάνοβιτς ειπε: “Παρακολουθώ τα δρώμενα, είναι δύο πολύ ανταγωνιστικοί προπονητές, έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο και είναι ωραίο να υπάρχει καλό κλίμα, πριν και μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο για το που υπερτερεί η κάθε ομάδα; Δύσκολο είναι να πω, εάν υπερτερεί σε κάποια γραμμή η μία από τις δύο ομάδες.

Ίσως το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως με τον συγκεκριμένο προπονητή οι παίκτες έχουν δουλέψει για μεγάλο διάστημα. Κάποιοι έχουν χρόνο μαζί και νομίζω ότι ο προπονητής, τους ξέρει τόσο καλά, ώστε θα βρει τους τρόπους.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει έναν ενθουσιασμό επιστροφής στην Ευρώπη. Ήταν για ένα διάστημα η πιο φορμαρισμένη ομάδα και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση θα είναι το ατού του”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.