«Αισθητή βελτίωση του καιρού έως την Κυριακή του Πάσχα»

Metrosport Team22 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο γνωστός μετεωρολόγος, Μιχάλης Σιούτας για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες και κυρίως για την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: “Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Θα ψήσουμε τον οβελία, θα μας βοηθήσει ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα.

Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός είναι συνυφασμένος με την παράδοση της Μεγάλης Εβδομάδος. Την Μεγάλη Παρασκευή ίσως έχουμε κάποια ψιχάλα με σχετική άνοδο της θερμοκρασίας, θα έχουμε την αφρικανική σκόνη, χωρίς όμως να είναι τόσο έντονο το φαινόμενο όπως ήταν την περασμένη εβδομάδα.

Το Μεγάλο Σάββατο δεν περιμένουμε βροχές, η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρας. Ακόμη καλύτερες συνθήκες περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα όπου οι άνεμοι γυρνάνε σε βοριάδες. Δεν θα έχουμε αφρικανική σκόνη από την Κυριακή του Πάσχα έως την Τετάρτη του Πάσχα. Με 20 έως 22 βαθμούς θα κυμανθεί ο μέσος όρος της Θερμοκρασίας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, αυτή η θερμοκρασία θα είναι ιδανική. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.