Παράπονα από Λυκογιάννη στους παίκτες

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Ετσι όπως εξελίσσεται η χρονιά, ο ΠΑΟΚ τείνει να γίνει η δυσάρεστη έκπληξη του Πρωταθλήματος καθώς οι επτά νίκες που μετρά σε σύνολο 18 αγώνων δεν είναι ενδεικτική της ποιότητας που διαθέτει αλλά και της επένδυσης που έγινε το καλοκαίρι αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μακριά από αυτό που είχε φανταστεί στο ξεκίνημα της χρονιάς καθώς ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τον κρατά εκτός Playoffs. Βέβαια, έχει να διαχειριστεί ένα βατό πρόγραμμα αγώνων στα τελευταίες πέντε αγωνιστικές και κατ’ επέκταση έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την κατάσταση. Αρκεί φυσικά να μην εμφανίζεται έτσι όπως παρουσιάστηκε στη Λάρισα με κόστος την ήττα. Αυτό είπε ο Αρης Λυκογιάννης στους παίκτες του κατά τη χθεσινή σκιαγράφηση των λαθών που έγιναν.

Η όλη διαδικασία κράτησε τουλάχιστον μια ώρα και φυσικά η διάρκειά της δείχνει και το μέγεθος του εκνευρισμού του έμπειρου τεχνικού, αλλά και το εύρος των παραπόνων του από τους παίκτες. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι αρχής γενομένης της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών δεν περιμένει απλά να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες αλλά να βελτιώσει και τις εμφανίσεις της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.