Γκεντουζί: «Δεν έπρεπε να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες της Μαρσέϊγ, μαζί με τον Μίλικ και τον Παγιέ είναι ο Γκεντουζί, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση της Τούμπας που ακολουθεί. Και τόνισε πως η Μαρσέϊγ θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Σε μία προσπάθεια να λαϊκίσει, ο Γάλλος, είπε πως δεν έπρεπε να βρεθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Μασσαλία. Δεν είχε όμως το θάρρος της γνώμης να πει, ότι τα πρωτοφανή επεισόδια, προκλήθηκαν από τους χούλιγκαν της δικής του ομάδας.

Ο Γκεντουζί στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Είναι η έκτη σερί νίκη που πετυχαίνουμε, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είμαστε καλά. Υπάρχει λίγη απογοήτευση για το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά θα κρατήσουμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο ή τρία περισσότερα γκολ. Είναι η πρώτη φορά, αυτή τη σεζόν που κερδίζουμε έξι σερί παιχνίδια».

Ερωτηθείς για τους συμπαίκτες του που θα χάσουν λόγω τιμωρίας τη ρεβάνς της Τούμπας, τόνισε: «Είναι κρίμα για τον Καμαρά, τον Ζέρσον και τον Ντιένγκ που θα δεν είναι μαζί μας, αλλά είμαστε η Μαρσέιγ, έχουμε ποιοτική ομάδα και θα τα δώσουμε όλα στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση.

Είναι πάντα περηφάνια και τιμή όταν παίζουμε στην έδρα μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα, με τη βία στην πόλη της Μασσαλίας, την ημέρα πριν από τον αγώνα και ανήμερα. Ίσως η UEFA δεν έπρεπε να δεχτεί να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτά που έγιναν την προηγούμενη μέρα. Υπάρχει ήδη αρκετή βία. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Δεν τίθεται συζήτηση για μένα, για το αν πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα οι οπαδοί μας ή όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε την υποστήριξή τους, ακόμη κι αν δεν έχουν φυσική παρουσία μέσα στο γήπεδο...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.