Όλοι περιμένουν μία μεγάλη εμφάνιση από τον Καντουρί

Κώστας Πετρωτός05 Απριλίου 2022

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στην περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί που φέτος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα (πρώτος παίκτης που είχε ανανεώσει με την επιστροφή του Λουτσέσκου) και γράφαμε ότι αποτελεί ένα από τα στοιχήματα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, ο ίδιος μάλιστα έδειχνε στις προπονήσεις διψασμένος να παίξει σε ρόλο οργανωτή.

Δυστυχώς, όμως, η εμφάνισή του δεν ήταν η αναμενόμενη, παρότι είχε κινήσεις όπως η κάθετη στον Ακπομ στην μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ που έχασε στην αρχή του δευτέρου μέρους και η συνολική παρουσία του άφησαν τους πάντες με παράπονο κι ας δεν το λένε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί εντός ομάδας, με πρώτο τον Λουτσέσκου, που δεν έπαψαν να πιστεύουν στο ξεχωριστό ταλέντο του Μαροκινού και περιμένουν να πάρει μπρος.

Και έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει και παράδειγμα αποτελεί το δεύτερο ματς με την Ριέκα που είχε ανακηρυχθεί MVP, κάνοντας πολύ καλά πράγματα πριν τραυματιστεί. Το θετικό και συνάμα ελπιδοφόρο είναι ότι και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι φέτος χρωστά στον ΠΑΟΚ, οπότε ας περιμένουμε τα επόμενα ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.