«Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο»

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Ο χαρακτήρας νικητή μίας ομάδας φαίνεται όχι μόνο στις νίκες, αλλά κυρίως στην αντίδραση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κι αυτό φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την πρώτη ήττα μετά από 16 θετικά αποτελέσματα εντός των συνόρων. Οι φωνές τους, γεμάτες τσαντίλα στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και τα όσα ακούστηκαν να λένε, είναι απολύτως πειστικά για την νοοτροπία τους και για το γεγονός ότι δεν “χωνεύουν” καμία ήττα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν στάθηκαν σε καμία σοβαρή δικαιολογία όπως είναι τα διαιτητικά λάθη, αντίθετα τα είχαν με τους εαυτούς τους για το νεκρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και λάθη σε συγκεκριμένες στιγμές της αναμέτρησης.

Οι ατάκες που καταγράφει η σημερινή “Metrosport” στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της είναι απόλυτα ενδεικτικές: “Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να χάνουμε με τέτοιο τρόπο”, “πρέπει να βάζουμε συνέχεια το εμείς πάνω από το εγώ”, ήταν μερικά από όσα ακούστηκαν στους διαλόγους μεταξύ των παικτών με παρόντα τον Ραζβάν Λουτσέκου. Και κάποιες ακόμη, όπως “δεν συμβιβαζόμαστε με τις ήττες, να αλλάξουμε άμεσα την κατάσταση”, “το μυαλό μας δεν ήταν στην Μαρσέιγ, αλλά εμείς δώσαμε το δικαίωμα αν το λένε”.

Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση για άλλοθι, αλλά μόνο για αυτοκριτική, να εντοπιστούν τα λάθη αγωνιστικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας και να μην επαναληφθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.