Παντακίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Κύπελλο»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Ο πολύπειρος Γιάννης Παντακίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το φάιναλ φορ του βόλεϊ και την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το τρόπαιο.


“Βγήκα θετικός στον ιό πριν από τρεις ημέρες και χάνω την μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη διοργάνωση. Προχωράμε, αυτό πρέπει να κάνουμε. Θα ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη και να πω, ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι Κυπελλούχος. Όσο για το ποιος θα είναι φιναλίστ; Σίγουρα η Σύρος”.

- Ζηλεύεις που δεν βρίσκεσαι σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση;

“Σίγουρα θα ήθελα να βρίσκομαι στο φάιναλ φορ, για να βοηθήσω να κατακτήσει η ομάδα το Κύπελλο. Ολοι οι συμπαίκτες μου είναι σίγουροι ότι θα το διεκδικήσουν το Κύπελλο και θα το πάρουν. Έχουμε μείνει πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο του Κυπέλλου, εάν δεν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα”,


- Πως περιμένεις να εξελιχθεί το ματς με τον Ολυμπιακό;

“Πρέπει βασικά να σας πω, ότι θα είναι μαρτύριο για εμένα να βλέπω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Θα κάνω κερκίδα μόνος μου από το σπίτι. Ηδη έχω στείλει μήνυμα στον Γιάννη Τακουρίδη που πολλές φορές έχουμε δείξει ότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει η καρδιά. Του έστειλα το μήνυμα: Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις σήμερα και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.