Ένταση μεταξύ του Κούγια και της Χρηστίδου σε εκπομπή του Mega

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και τον Αλέξη Κούγια το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega.


Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το θέμα είναι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ότι για αυτό τον κάλεσαν να βγει στην εκπομπή.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου του είπε αρχικά: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να αντιδράσει: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».

«Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε», απάντησε η παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε το τηλέφωνο. «Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε η παρουσιάστρια.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.