«Αυτά είναι τα έξι σημεία των δηλώσεων του Μπότο που κάνουν την διαφορά»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Κούλης Αποστολίδης για την παρουσίαση του Ζοσέ Μπότο και όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου που έγινε στην Τούμπα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και ένας εκ των καλύτερων παικτών στην ιστορία της ομάδας, ανέφερε τα πρώτα του συμπεράσματα, έτσι όπως τα αξιολόγησε από τις δηλώσεις του Μπότο.

Είπε πιο συγκεκριμένα: «Μία διαπίστωση είναι πως δεν θα γίνονται μόνο αγορές, θα γίνονται και πωλήσεις, αυτό είπε ο Μπότο. Πρέπει επίσης ο Λουτσέσκου να είναι σε μία διαρκή συνεργασία με τον Γκαρσία και τους υπόλοιπους προπονητές των υποδομών. Θέλω να σημειώσω ότι ο στόχος συμφωνήθηκε να είναι σε μία βάση σε βάθος χρόνου. Δεν μπορεί από την μία ημέρα στην άλλη, να επιτυγχάνονται οι στόχοι. Δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και πλεόνασμα στα αποθεματικά της εταιρίας. Ετσι λειτουργούν οι σοβαρές ομάδες και αυτός είναι ο στόχος».

  • Ποια εντύπωση σας δημιούργησαν οι δηλώσεις του Μπότο;

«Σιγουρα θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν. Πρώτο, είναι επαγγελματίας του χώρου με πολύ καλό βιογραφικό. Δεύτερο, σαν φιλοσοφία και προσέγγιση, ταιριάζει με την φιλοσοφία του Λουτσέσκου. Είναι ένα θετικό στοιχείο. Το τρίτο που μου άρεσε, είναι ότι δουλεύει για τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Και εύχομαι να έχει συμφωνηθεί με τον ιδιοκτήτη. 

Το τέταρτο στοιχείο, είναι πως τα κριτήρια των παικτών που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν, έχουν σχέση με τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα. Νέοι σε ηλικία, με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και διεκδίκηση. Το πέμπτο που μου άρεσε από όσα είπε ο Μπότο, ήταν πως τα στελέχη που διοικούν το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους. Επίσης, ως έκτο στοιχείο από τον Μπότο, μου άρεσε η προσέγγισή του στις ακαδημίες, δηλαδή ότι είναι εκεί για να παράγουν παίκτες που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και όχι απαραίτητα για να πάρουν πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.