Φώτης: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Ο προπονητής της Κασσάνδρας Γιώργος Φώτης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” παράλληλα με τον προπονητή της Γαλάτιστας Γιάννη Κάρτα, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Γιώργος Φώτης αρχικά διευκρίνισε, γιατί δεν μπορούσε να βγει στον αέρα και εξήγησε:

“Δεν είπα ότι δεν θέλω να βγω στον αέρα, μαζί με τον απέναντι προπονητή. Είπα ότι βρίσκομαι σε ένα ραντεβού και ήταν πολύ δύσκολο για να βγω στο ραδιόφωνο. Έδιωξα τον άνθρωπο από το ραντεβού για να μιλήσω δημόσια και να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη. Είχαμε ενός λεπτού σιγή και έγιναν επεισόδια. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω, ότι μέχρι το 70ο λεπτό το ματς ήταν φιλικό. Στο 70ο λεπτό και προσπερνάω την φάση που ο διαιτητής είναι ηθικός αυτουργός. Όλα ξεκίνησαν από τους αντίπαλους παίκτες που έλεγαν ρατσιστικά συνθήματα στον Ντος Σάντος, τον ποδοσφαιριστή μας. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας. Όμως αυτή η βία ήταν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δύο δικοί μας παίκτες, τραυματίστηκαν και υπάρχουν φωτογραφίες από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκαν.

Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους, θέλω να πω περαστικά στον κύριο Κάρτα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Δεν πρέπει να την πληρώνει στο τέλος το ποδόσφαιρο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. Δεν θα δημιουργήσουμε εκτός των γραμμών εχθρούς, τώρα στα 45 μου”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.