Μουνιόθ της Μάλαγα: «Αυτά είπα στον Κέβιν Βιγιόντρες για τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Καστάνης04 Φεβρουαρίου 2022

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανική Μάλαγα, για την απόκτηση του 20χρονου εξτρεμ Κέβιν Βιγιόντρες. Η μετακίνηση, δεν έγινε, ενώ σαν συνέχεια του ρεπορτάζ, ήρθαν οι δηλώσεις του συμπαίκτη του, Λουίς Μουνιόθ που επιβεβαίωσε την πρόταση του Δικεφάλου.

Ο οποίος τόνισε πως η πρόταση του ΠΑΟΚ κατατέθηκε, αλλά συμβούλεψε τον συμπαίκτη του, να παραμείνει για λίγο ακόμη στην Ισπανία.

Μάλιστα ο Μουνιόθ τον προέτρεψε να απαντήσει αρνητικά στον ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να μείνει στην Μάλαγα για να την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή η Μάλαγα είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, μόλις έξι βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, η πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Κέβιν Βιγιόντρες απορρίφθηκε από τους «μαλαγίστας», αν και συζητήθηκε εσωτερικά το ενδεχόμενο της παραχώρησης του:

Ο Μουνιόθ στις δηλώσεις του είπε:

«Είπα στον Κέβιν, ότι το καλύτερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να μείνει στον σύλλογο και να τον βοηθήσει», είπε αρχικά ο εκ των αρχηγών της Μάλαγα, Λουίς Μουνιόθ για την συμβουλή προς τον Κέβιν όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο εύκολη. Είναι δύσκολο να το δουν οι άνθρωποι που βρίσκονται έξω από την ομάδα όπως έχει εξηγήσει αρκετές φορές ο Μανόλο Γκασπάρ (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα). Πιστεύω ότι ο Κέβιν θα είναι σημαντικός στην τελική ευθεία της σεζόν και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.