Ξέσπασμα Χασεκίδη: «Απαγορεύεται να χάσει η ΑΕΚ; Ποια είναι, το θείο βρέφος;»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Για την κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο χάντμπολ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο έφορος του Δικεφάλου Δημήτρης Χασεκίδης. Και ήταν καυστικός στις δηλώσεις του, καθώς η εύνοια της ΑΕΚ από την διαιτησία, ξεπερνά κάθε όριο.

Ο κ. Χασεκίδης στις δηλώσεις του, υποστήριξε:

“Αν και επαναλαμβανόμαστε συνέχεια με όσα λέμε, είναι μία ακόμη μαύρη σελίδα για το ελληνικό χαντ μπολ. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ κακή και όχι ισομερώς, αλλά κακή εις βάρος του ΠΑΟΚ και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δέχθηκαν οι διαιτητές επίθεση από εκπροσώπους της ΑΕΚ και έγινε αυτό που έγινε. Στο χάντμπολ όταν παίζεις με πολλές δίλεπτες αποβολές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Ολοι αυτό το αντιλήφθηκαν. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Στην χώρα μας η λαική θυμοσοφία λέει πολλά. Στο χάντμπολ η διαιτησία μπορεί να καθορίσει πολλές φορές την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Είναι γνωστό, δεν λέμε κάτι καινούργιο. Είπαμε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο η ΑΕΚ. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε το Κύπελλο για αυτό τον λόγο. Οταν εμείς είμαστε σε καλή ημέρα και πρέπει να κερδίσουμε, βάσει της απόδοσης, αυτό δεν πρέπει να απαγορεύεται. Απαγορεύεται δηλαδή να χάσει η ΑΕΚ; Τι είναι δηλαδή η ΑΕΚ, το θείο βρέφος; Θέλουμε να σταματήσει αυτό που συμβαίνει με την εύνοια της διαιτησίας με την ΑΕΚ. Εμείς παραμένουμε στην Αθήνα για να παίξουμε το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης”.

Για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ και την επιθυμία να διατηρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο κ. Χασεκίδης υποστήριξε:

“Δεν είμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αθλήτριες με τις οποίες λύσαμε την συνεργασία μας. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο γυναικείο τμήμα χάντμπολ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.